„Терра Агро Инвест“ ЕООД продава търговско помещение със статут на офис

„Терра Агро Инвест“ ЕООД Арендува Земеделска Земя
май 13, 2021
”Терра Агро Инвест” ЕООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ – ВИСОКИ ЦЕНИ в следните области:
юли 19, 2022
Show all

„Терра Агро Инвест“ ЕООД продава търговско помещение със статут на офис

Продаваме ексклузивно търговско помещение със статут на офис на едно ниво, цялото с площ от 354 кв.м. Имота е разположен на етаж 1 в изцяло административна сграда в район „Приморски“. Разпределено е в 8 самостоятелни работни помещения, средно по около 15 кв.м всяко, от които една приемна и една заседателна зала/включваща всичко необходимо като техника и обзавеждане за презентации и учебна дейност/. Помещенията са с настилка от ламинат, стените са боядисани с латекс, на прозорците са поставени текстилни щори. Помещенията са оборудвани с климатици и мебели, подходящи за всякаква дейност. Почти всички зали са свързани помежду си и по желание на новия собственик, могат да се обособят като едно голямо пространство, тип open space office. На разположение са общо 4 санитарни възела, като в момента 2 от тях се ползват като складови помещения. Входната врата е с контролиран достъп, мястото е обособено за лица с увреждания.
Намира се на главен булевард, с отлична комуникативна локация, на 10 м от спирка на градски транспорт, магазини, аптеки, офиси на банки и общинска структура. Районът е предпочитан за живеене и за бизнес, с отлична инфраструктура, на оживена улица с постоянен човекопоток.
Имотът е подходящ за офис, медицинска клиника, фитнес център, търговско представителство, частно училище, детска градина. Отлична инвестиция!
Имотът е фирмена собственост.
Продава се в състоянието, видно от снимковия материал.
Цена: 350 000 Е