„Терра Агро Инвест“ ЕООД продава търговско помещение със статут на офис

„Терра Агро Инвест“ ЕООД Арендува Земеделска Земя
май 13, 2021
Show all

„Терра Агро Инвест“ ЕООД продава търговско помещение със статут на офис

Продаваме ексклузивно търговско помещение със статут на офис на едно ниво, цялото с площ от 354 кв.м. Имота е разположен на етаж 1 в изцяло административна сграда в район „Приморски“. Разпределено е в 8 самостоятелни работни помещения, средно по около 15 кв.м всяко, от които една приемна и една заседателна зала/включваща всичко необходимо като техника и обзавеждане за презентации и учебна дейност/. Помещенията са с настилка от ламинат, стените са боядисани с латекс, на прозорците са поставени текстилни щори. Помещенията са оборудвани с климатици и мебели, подходящи за всякаква дейност. Почти всички зали са свързани помежду си и по желание на новия собственик, могат да се обособят като едно голямо пространство, тип open space office. На разположение са общо 4 санитарни възела, като в момента 2 от тях се ползват като складови помещения. Входната врата е с контролиран достъп, мястото е обособено за лица с увреждания.
Намира се на главен булевард, с отлична комуникативна локация, на 10 м от спирка на градски транспорт, магазини, аптеки, офиси на банки и общинска структура. Районът е предпочитан за живеене и за бизнес, с отлична инфраструктура, на оживена улица с постоянен човекопоток.
Имотът е подходящ за офис, медицинска клиника, фитнес център, търговско представителство, частно училище, детска градина. Отлична инвестиция!
Имотът е фирмена собственост.
Продава се в състоянието, видно от снимковия материал.
Цена: 350 000 Е